Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس با بیان اینکه طرح دو فوریتی ثبت‌نام جاماندگان سهام عدالت توسط هیئت رئیسه مجلس اعلام وصول شده است، گفت: اولویت دولت باید حمایت از سرمایه‌گذاری داخلی باشد. ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۷ استانها زنجان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، حجت‌الاسلام حسن شجاعی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: وظیفه نمایندگان مجلس علاوه بر قانون‌گذاری، نظارت نیز هست و نمایندگان باید با استفاده از وظایف خودشان، نقش نظارتی را به خوبی انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نقش رسانه در پویایی جامعه، تصریح کرد: جامعه پویا رسانه قوی دارد و در سطح استان از لحاظ نیروی انسانی متخصص و حرفه‌ای در حوزه رسانه وضعیت بسیار مطلوبی داریم اما با توجه به پیشرفت‌های استان و ظرفیت‌های عظیم منطقه رسانه‌ها به جایگاه مطلوب خود نرسیده‌اند.

وی افزود: حمایت از رسانه به معنای این نیست که آن رسانه در عوض باید برای تبلیغ و تمجید از همان دستگاه و یا آن مسئول اقدامی کند بلکه رسانه‌ها با نقد منصفانه خود و ارائه راهکارها در کمک به پیشرفت جامعه موثر واقع شوند.

نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس با اشاره به اینکه از مهمترین برنامه‌های مجلس کمک به معیشت مردم و بهبود وضعیت اقتصادی است، بیان کرد: طرح دو فوریتی ثبت‌نام جاماندگان سهام عدالت توسط هیئت رئیسه مجلس اعلام وصول شده است.

وی اشاره‌ای به جایگاه مهم فضای مجازی در جامعه کرد و افزود: با توجه به اهمیت فضای مجازی و تخصص نمایندگان مجلس تشکیل فراکسیون تخصصی در زمینه فضای مجازی مطرح است و امیدواریم این فراکسیون تشکیل شود.

توصیه سرپرست بورس ‌قزوین به مردم؛ سهام عدالت را فعلاً نفروشیددریافت سود مجامع شرکت‌ها، دردسر جدید انتخاب روش مستقیم آزادسازی سهام عدالتواگذاری سهام عدالت به جاماندگان جدی شد/ قیمت سهام عدالت هنوز به سقف نرسیده

این مسئول در ادامه گریزی به شبکه ملی اطلاعات زد و اظهار داشت: متاسفانه تاکنون عزم جدی و انگیزه لازم برای اجرای این طرح در کشور دربین مسئولان وجود نداشته است و عدم خودباوری به جوانان کشور موجب شده زیر ساخت‌های لازم برای ایجاد این شبکه تکمیل نشود.

 شجاعی با اشاره به شعار سال که توسط مقام معظم رهبری به نام ‌‌جهش تولید نامگذاری شده است، افزود: برطرف کردن موانع تولید، حذف قوانین زائد و بوروکراسی اداری از مهم ترین راهکارها برای کمک به جهش تولید است.

این مسئول با اشاره به حمایت از سرمایه‌گذاری و‌ کارآفرینان تاکید کرد و گفت: اولویت باید حمایت از سرمایه‌گذاری داخلی و توجه به بنگاه‌های زود بازده باشد چراکه تجربه نشاند داده است سرمایه‌گذاران خارجی با کوچک‌ترین مشکلی شانه خالی کرده‌اند.

انتهای پیام/ ع

R1494/P/S6,59/CT12

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۲۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به هماهنگی‌هایی که بین مجلس و هیئت نظارت مجمع تشخیص بر سر موارد اختلافی در لایحه برنامه هفتم وجود دارد، بررسی این لایحه بدون شک پیش از پایان مجلس یازدهم به اتمام خواهد رسید. - اخبار سیاسی -

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه در مجلس گفت: در نشست علنی روز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی برخی ایرادات شورای نگهبان به مصوبه مجلس در رابطه با لایحه برنامه هفتم مورد بررسی قرار گرفت. 

کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود

 

وی افزود: در همین رابطه اکثر ایرادات شورای نگهبان به این مصوبه مرتفع شد اما در عین حال نمایندگان بر روی برخی مصوبات خود نیز اصرار کردند که با این اوصاف این بخش از مواد برنامه هفتم برای تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال خواهد شد. 

عضو هیئت رئیسه مجلس در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه در روزهای پایانی مجلس یازدهم قرار داریم، آیا اتمام بررسی لایحه برنامه هفتم در مجلس فعلی میسر خواهد بود، گفت: با توجه به اینکه پیش از این مجلس و هیئت نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در رابطه با مواد اختلافی با شورای نگهبان هماهنگی‌هایی را با هم داشته‌اند، بدون شک در جلسات باقی مانده از مجلس یازدهم، کار بررسی برنامه هفتم توسعه نیز به پایان خواهد رسید و این قانون برای اجرا به دولت ابلاغ می‌شود. 

به گزارش تسنیم، لایحه برنامه هفتم توسعه 5 ساله کشور با تاخیری دو ساله در تاریخ 28 خرداد سال 1402 توسط رئیس‌جمهور تقدیم مجلس شد که بلافاصله مجلس آن را به دلیل ناقص‌بودن به دولت، بازگرداند و بعد از دو ماه دولت مجددا این لایحه را با اصلاحاتی به مجلس فرستاد و مجلس با وجود درگیر بودن نمایندگان با انتخابات اسفندماه، اواسط آذرماه آن را تصویب و برای نهایی‌شدن به شورای نگهبان ارسال کرد.

شورای نگهبان نیز اواخر دی‌ماه این لایحه را برای رفع ایرادات آن به مجلس برگرداند. در ادامه با توجه در اولویت‌ بودن بررسی و تصویب سند بودجه 1403 در مجلس، روند اصلاح و رفع ایرادات شورای نگهبان در مجلس به تاخیر افتاد و باعث شد که بررسی و تصویب بودجه 1403 بدون تصویب سند بالادستی آن یعنی برنامه هفتم توسعه، انجام شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایزدخواه نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟
  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود