Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، حمیدرضا فولادگر روز دوشنبه در تشریح نشست کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: در جلسه کمیسیون ویژه که چهاردهمین نشست در سال ۹۹ بود،  گزارش تاثیر کرونا بر بخش‌های انرژی شامل نفت، گاز و برق، فناوری اطلاعات و دولت الکترونیک، گردشگری و آموزش توسط کارشناسان مرکز پژوهش‌ها مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس افزود: یکی دیگر از دستور کارهای کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس نیز، بررسی چگونگی استفاده از ظرفیت سهام عدالت برای جبران آثار اقتصادی کرونا در قالب چند پیشنهاد بود.

فولادگر عنوان کرد: در نهایت مقرر شد، نقطه نظرات اعضای کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس دریافت و با مدنظر قراردادن پیشنهادات بخش خصوصی و اعمال نظرات کمیسیون، گزارش آثار اقتصادی کرونا نهایی و سه‌شنبه تقدیم هیات رییسه مجلس شود.

وی با اشاره به جلسات گذشته کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی، اضافه کرد: تبعات اقتصادی کرونا در بخش‌های اقتصاد کلان،  فضای کسب و کار، بخش‌های تولیدی شامل صنعت، معدن و پتروشیمی، مسکن و ساختمان، حمل ‌ونقل، کشاورزی و صنایع تبدیلی و تکمیلی و امنیت غذا، توسعه روستایی و ... پیش از این بررسی شده بود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: حمایت از تولید ملی مجلس حمایت از تولید ملی سهام عدالت حمیدرضا فولادگر ویروس چینی کرونا ویروس اخبار کرونا کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۳۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد

بانک جهانی در آخرین گزارش خود زیر عنوان «بررسی چالش‌ها: مقابله با رکود اقتصادی و تورم» نگاشته است که حمایت از بخش خصوصی در افغانستان می‌تواند تا حدی از فروپاشی اقتصادی این کشور جلوگیری کند.

بانک جهانی گفته است کاهش ۲۶ درصدی رشد تولید ناخالص داخلی و حمایت‌های خارجی، تصویر روشنی را از چشم‌انداز تاریک اقتصادی افغانستان ترسیم می‌کند.

براساس گزارش بانک جهانی ممکن است چالش‌های ساختاری در بخش خصوصی همراه با کاهش حمایت‌های بین‌المللی مانع هر گونه پیشرفت اقتصادی در افغانستان شود.

برپایه این گزارش، این رکود اقتصادی می‌تواند سبب افزایش فقر و بیکاری در افغانستان شود تا جایی که نیمی از جمعیت آن به‌شدت نیازمند کمک‌های خارجی هستند.

به گفته بانک جهانی، کشاورزی در افغانستان می‌تواند سبب رشد اقتصاد در کشور شود.

این نهاد بین‌المللی همچنان سرمایه‌گذاری‌ در زیرساخت‌های آبیاری و نیز دسترسی دهقانان به بازارها برای افزایش بهره‌گیری از محصولات زراعتی‌شان را مهم خوانده است.

این در حالی است که پیش از این‌نیز بانک جهانی گفته بود این نهاد ۸۴ میلیون دلار کمک به افغانستان را به‌منظور مبارزه با بحران‌ اقتصادی و تطبیق پروژه‌های معیشتی در کشور تأیید کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • جزئیات جریمه قطعی بدحجابی از زبان عضو کمیسیون ویژه لایحه عفاف و حجاب
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟
  • ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است